keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Veronica Rossi : Halki ikiyön

Veronica Rossin Paljaan taivaan alla-sarja: Paljaan taivaan alla #1, Halki ikiyön #2, Into to the still blue #3. Veronica on myös julkaisuus tarinan Roarista ja Livistä ( Under the never sky 0.5) Toivottavasti siitäkin tulee suomennos.

Tätä sarjan toista osaa olenkin odottanut ja kolmatta jään nälkäisesti odottamaan. Huoh!
Jos ette vielä ole lukeneet sarjan ensimmäistä osaa, lukekaa viimeistään nyt.

Tarina sijoittuu tulevaisuuteen sekä odottamattomaan rakkauteen.

17-vuotias Aria on elännyt muurien sisällä, kupolissa joka suojaa häntä ulkoilman vaarallisilta energiamyrskyiltä. Virtuaalinen maailma on hänelle tutumpi kuin todellinen maailma. Jotta hän saisi selville, mitä kaikkea hänen äidilleen on tapahtunut, päättää hän rikkoa sääntöjä ja lähteä ystäviensä kanssa ulos kupolista. Kaikki ei kuitenkaan sujunut niinkuin olisi pitänyt. He jäävät kiinni ja Aria saa häädön. Tuomio on ulkomaailmaan lähettäminen. Aria pelkää. Hän pelkää niitä villejä, jotka kertoman mukaan ovat tosi vaarallisia. Hän kohtaa aavikolla Perry -nimisen pojan, joka tuo hänelle turvan, johon hän rakastuu, mutta josta hän joutuu eroamaan, koska hän halua selvittää mitä äidille tapahtui ja samalla vapauttaa ihmiset, jotka elävät valheellisessa elämässä. Paluu takaisin kupoliin on vain ajan kysymys.  Tämä siis ensimäisessä osassa. Kuvat kertoo  enemmän kuin tuhat sanaa.


Toisessa osassa on mennyt kuukausia siitä kun Aria on viimeksi nähnyt Perryn. Aria on lähtenyt kupolista takaisin vapaaseen maailmaan. Maailmaan, jossa Perry elää ja odottaa häntä. Kohtaaminen on tulinen, mutta heidän pitää olla varovaisia. Perryn maailmassa Aria kohtaa epäilyksiä, kavaluutta ja loputonta taistelua olemassaolostaan. Heidän tiet eroavat taas, kun Aria päättää jättää Perryn pelastakseen tämän siskon mieheltä, jolla on tietoa maailmasta, jota he etsivät. Hups..olipas monimutkainen selitys.
Mutta kuoressa: Rakkaus, riita, mustasukkaisuus ja kolmas osapuoli. Sekä taistelu omasta paikasta uudessa maailmassa.


Jag försökte hitta en svensk översättning till böckerna och blev lite paff, när jag inte hittade något. Varför har man inte översatt serien.? Serien är super!



Veronica Rossi : Under the neversky #1, Through the ever night #2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti