tiistai 18. kesäkuuta 2013

Sylvia Day: Sinusta heijastettu

Crossfire-trilogian toinen osa tuli luettua pikkutunneilla. Silmät rinkuloina kirjoitan nyt tätä. Loppuviikko ollaan kulttuurimatkoilla tyttöjen kanssa, joten pientä taukoa luvassa. Blogi tosin tekee töitä, koska se tulee julkaisemaan tulevina päivinä kirjoittamani kirjavinkit/esitelmät/juttuni kirjoista, jotka olen lukenut.

Lukekaa ensin Crossfiren -sarjan ensimmäinen osa...

Gideonin ja Evan rakkaus roihua syvällä ja syvälle. Kun ensimmäisessä osassa selvisi Evan karmea menneisyys tässä osassa setvitään Gideonin synkkää menneisyyttä. Kaksi rikkinäistä ihmistä, jotka taistelevat toisistaan ja toisiaan vastaan. Tunteiden huumaa tai turmiota. Mustasukkaisuutta, katkeruutta, rakkautta, himoa. Kaikkea näitä sivusta toiseen,,,rouuuuuurrr, kunnes tapahtuu murha, johon päättyy heidän rakkaussuhde. Eva on turtana surusta.  Hänen paras ystävänsä on hakattu sairaalakuntoon ja hänen menneisyydestä on saapunut #haamu#  hänen kaupunkiin. Tiedon tästä haamusta hän saa vasta, kun poliisi koputtaa hänen oveensa.

Gideon on päättänyt suhteen palaamalla takaisin entisen heilansa luokse. Hän ei ole uskaltanut paljastaa Evielle mitään, mikä liittyy hänen meneisyyden traumoihinsa. Pyytää aina vain odottamaan. Eva ei odota, vaan päättää loppumetreillä itse selvittää mistä on kyse. Ja kyllä se hänelle selviää. Ja hänelle selviää jotakin muutakin. Hän palaa halusta tavata Gideonin ja menee hänen asunnolleen....
Ja kolmas osa on tulossa syksyllä 2013. Sitä odotellen luetaan muita tarinoita.

Kuka uskaltaa lukea nyrpistämättä nenäänsä. Tai: kuka uskaltaa sanoa ääneen lukeneensa Crossfire-sarjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti