Blogista


.ja vähän minusta
Lukuholistin maistiaiset
Lukuholisti: kausittaista intensiivistä lukemista
Maistiaiset: Pieniä maistiaisia luetuista tarinoista.

Blogin ansiosta saan pidettyä yllä listaa niistä kirjoista, joihin olen enemmän tai vähemmän tykästynyt. Listan lisäksi toivon myös, että moni lukija löytää sivuiltani itselleen jotain luettavaa.  Koska kirja-arvosteluja löytyy monesta blogista pyrin välttämään kirja-arvostelun kirjoittamista, mutta en lupaa mitään.
Kirjoitustyylini on vaihtelevaa; lyhyttä, pitkää, mietiskelyä, ihmettelyä ja vinkkausta. En tiedä onnistuuko vinkkaaminen näin blogin kautta, mutta katsotaan mitä tulemaan pitää. Lähivinkkauksen tyrmäävää vaikutusta olen kuitenkin päässyt seuraamaan jo kymmenen vuotta. Kun koukkuun napataan, siitä ei hevillä irti päästetä.

Luen sekä suomen- että ruotsinkielisiä kirjoja. Joskus yöpöydältäni saattaa löytyä englanninkielisiä kirjoja.
Suomenkieleni ei ole täydellinen, mutta se ei minua rasita. Selitykseksi voin sanoa, että olen lapsuuteni ja kouluvuoteni viettänyt Ruotsia, eikä siellä suomenkieltä opetettu.
Toivon tietenkin, että mitä enemmän kirjoitan, sitä paremmaksi kirjoitustaitoni kehitty ;)


Minä: Rakkaus kirjoihin kumpuaa vuosien takaa. Päivittäinen lukuannos on  pakollinen toimenpide, muttei pakkopullaa. Ja sitten kun minuun (tahtomattani) iskee holistikausi, minua ei mitenkään saa pidettyä poissa kirjojen parista. Herään niiden kanssa ja nukahdan niiden kanssa. Työskentelen kirjojen parissa ja harrastan lukemista vapaa-aikanani. Kirjamakuni on monipuolinen, mutta tällä hetkellä luen paljon nuorten aikuisten spekulatiivista fiktiota. Aikuisten kirjoista luen tällä hetkellä fantasia- ja sci-fi kirjoja. MUTTA välillä haksahdan/innostun lukemaan muutakin. Lukemisen välissä suunnittelen innostuneena uusia ideoita puutarhaamme ja lähden niitä  sitten toteuttamaan suurella innolla ja vaivalla.

Jos omistat puutarhan ja kirjakokoelman, sinulta ei puutu mitään
                                                              Ciceron

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti