tiistai 26. helmikuuta 2013

Jenny, Han : No Summer Without You, We'll Always Have Summer


26.2.2013


Malttamattomana lähdin lukemaa toista -Ingen sommar utan dig- ja kolmatta osaa -Sommar för evigt- Bellysta ja Conradista. Tarina oli surusävytteinen, koska Bellyn ja Conradin suhde oli karikolla väärien valintojen ja sanojen takia.
Pääsin tutustumaan Conradiin paremmin ja täytyy sanoa, että tässäpä karhealuonteinen poika. Hän ei osaa pukea tunteita sanoiksi ja kokee olonsa epämukavaksi sellaisissa tilanteissa, joihin on pakotettu. Rakastaa Bellyä, mutta menettää hänet. Suzanne, Conradin ja Jeremiahin äiti, on kuollut ja tarina poukkoilee edestakaisin menneessä ja tulevassa.

Kun Conrad häipyy kesken koulukauden, ottaa Jeremiah yhteyden Bellyyn pyytäkseen apua. Yhdessä he lähtevät etsimään Conradia, joka loppujen lopuksi löytyy kesähuvilasta. Paikka, joka on kaikille tuonut niin kipeitä kuin iloisiakin muistoja, on nyt myytävänä. Poikien isä on päättänyt myydä talon, mutta Conrad vastustaa sitä kaikin tavoin.  Tunteet Conradin ja Bellyn eivät ole kuolleet, ne ovat tällä hetkellä kipeät. 
Belly tukeutuu Jeremiahiin, joka on jo useamman vuoden salaa rakastanut Bellyä. Tämä johtaa sitten tietenkin sellaiseen tilanteeseen, että voivoi. Vaivuin oikein epätoivoon, kun jouduin lukemaan kuinka rakastuneita olivat. Entäs Conrad? Conrad, joka oli nähnyt heidän suutelevan, sanoi veljelleen, Siitä vaan, tie on vapaa, kärsii helvetin tulet ja pyrkii pysymään heistä kaukana. 

Jeremiahin ja Bellyn suhde on katkolla, koska Belly kokee Jeremiahin seurustelevan enemmän omien kavereitensa kanssa. Kun he taas palaavat yhteen, saa Belly yksissä juhlissä kuulla, että Jeremiah on maanut toisen tytön kanssa ja päättää, että suhde saa lopullisen pisteen. Jeremiah tekee kaikkensa, jottei menettäisi Bellyä ja lopulta kosii..Aargh.. Belly suostuu kosintaan ja siinä sitten lähdetään suunnittelemaan häitä, kunnes Conrad taas saapuu kuvioihin. Enttententteen, kenet Belly sitten lopulta valitsee. Hääpuku ja kutsutkin jo lähetetty....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti