maanantai 4. helmikuuta 2013

Nelson, Jandy : The sky is everywhere

Tarinan traagisuus ja romanttisuus kosketti minua syvästi. Rakkaudessa väärinkäsitykset ovat kuin syvä viilto sydämessä. Tämän tarinan kirjoittaja siirtyy ehdottomasti  kirjalistani kärkeen. Kirjailija on osannut kirjoittaa kauniisti ja koskettavasti tarinan tytöstä, joka menettää siskonsa. Tytöstä, jonka suru on syvä. Tytöstä, joka rakastuu intohimoisesti.



17-vuotias Lenny menettää kaksi vuotta vanhemman siskonsa, Baileyn. Suru ja tradegia koskettaa Lennonin perhettä, johon kuuluu isoäiti ja eno. Äiti lähti kuusitoista vuotta sitten maailmalle, jättäen tyttärien miettimään miksi. Lennonin surua tukemaan saapuu poismenneen siskon poikaystävä. Baileyn poismeno on kummallekin rankkaa ja läheisyys tuo tulleessaan kiellettyjä ja kiihkeitä tunteita. Lenny yrittää pitää poikaa kaukana itsestään. Baileyn takia.

Lenny kohtaa koulussa uuden oppilaan. Joe on samassa soittoryhmässä hänen kanssaan ja yrittää tehdä tuttavuuttaa. Poika on komea, niin komea, että Lenny sydämessä jysähtää ja vatsa täyttyy perhosista. He tutustuvat toisiinsa ja rakastuvat. Taustalla kummittelee kuitenkin tunteet Baileyn poikaystävää kohtaan ja pian Lennya ja Joeta ovat välirikossa, erään erittäin väärinymmärretyn teon jälkeen. Tästä alkaa Lennyn toinen sydäntäsärkevä aika, jolloin hän kipeästi yrittää löytää sitä oikeaa ratkaisua. Juonikuvausta ei tämän enempää, ettei tule paljastettua liikaa.. Kirja on täynnä tunteiden myllerystä.....


Superbra, sanon ruotsiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti