keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vina Jackson : Eighty days yellow

Nyt tuli luettua sellaista roskiskamaa, että yrk! Kirjan takakannessa lukee: "Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser -serien. Romantisk vågad och omöjlig att lägga ifrån sig."
 Yritän suomentaa: Kahdeksankymmentä päivää keltaista on vastustamaton, eroottinen kertomus, joka on samanhenkinen Fifty Shades-sarjan kanssa. Romanttisen uskalias ja mahdoton päästä käsistään.-Ja kukku sanon minä-
Ensimmäiset kaksikymmentä sivua tuli luettua rivi riviltä, mutta sisällön muuttuneen sävyn takia aloin hyppelehtimään sivujen yli. Kirjaa luin parisen  tuntia ja sitten luovutin. Minua ottaa päähän, että edes aloin lukemaan. Törkykamaa suoraan sanottua, eikä todellakaan ole sisällöltään samantyyppinen kuin Fifty shades.  Fity shades oli sentään hienostuneempi ja herkempi sisällöltään. Tämä taas,,-aargh revin hiuksia päästäni-,,oli kyllä pohjanoteeraus! Ei siis minuun makuuni, jonkun toisen ehkä.  Ug,,olen puhunut

Tarinan päähenkilö Summer -kaunis ja lahjakas viuluisti- kohtaa tyrmäävän tuntemattoman miehen, jonka maskuliinisuus vetoaa Summeriin.  Summer jättää tylsän poikaystävänsä ja lähtee toteuttamaan fantasioitaan. Tie on kuitenkin kivinen ja kuoppamainen. Jäljelle jää kipeä kaipaus, jota hän yrittää turruttaa tempauksillaan.
Tarinalle on jatkoa. 

Sen sijaan, että olisin syventynyt kunnolla yllä mainittuun tarinaan, syvennyin Anne Cassidyn Just Jealous -nimiseen kirjaan ja luin sen kannesta kanteen. Loppu hyvin kaikki hyvin. En menettänyt yöuniani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti