lauantai 27. huhtikuuta 2013

J.R Ward : Himo

Sain vähän aikaan sitten luettua J.R Wardin Himo -nimisen kirjan, joka on  Langenneet enkelit -sarjan toinen osa. Monta kertaa jäi tämä tarina katkolle. Ei sen takia, että tarina olisi ollut huono, vaan sen takia, kun oli niin monta muuta kirjaa kesken. Koska en heti saanut aikaiseksi kirjoittaa ajatuksia kirjasta, jää tämä selostus vähän tyngäksi.
Pitäisi ottaa kirja käteen ja selata joitakin kohtia jne... Mitä tästä opin? No sen, että muisti pettää ja lukunystyröihin käytetyt mausteet menettää makunsa ajan saatossa ;) Pitää siis lukemisen jälkeen hetijustnyt kirjoittaa kaiken alas.

Suojelusenkelin roolissa toimiva Jim pääsee tällä kertaa suojelemaan henkilöä, jonka tunsi.....Vastassa on demoni, jonka tavoitteena on vain ja ainoastaan päihittää Jim. Muistikuvani mukaan, tämä on eräänlainen peli.

"Enkeli ja demoni käyvät säälittömään kamppailuu toisiaan vastaan.
Isaac Rothe on kovan menneisyyden piinaamaa salaisten erikoisjoukkojen sotilas, jolla on edessään synkkä tulevaisuus. Salamurhaaja kintereillään hän joutuu telkkien taakse, ja hänen kohtalonsa jää viehättävän oikeusavustajan Grier Childen käsiin. Näiden kahden toisiaan kohtaan tuntemaa vetovoimaa ajaa heitä kohti ongelmia, ja Jim Heron kertoo Isaacin sielun olevan vaarassa. Isaacin joutuessa mukaan Jimin ja demonin väliseen kissa ja hiiri -leikkiin, hänen tehtävä on vaikea päätös; voiko sotilas uskoa siihen, että ainoa toimiva ase pahaa vastaan on rakkaus?"

Isaac ei kuitenkaan ollut se henkilö, jonka sielu piti pelastaa. Hän oli se houkutin/ansa, johon Jim lankesi, mutta Jim tajusi sen vasta viime metreillä, oliko mitään enää pelastettavissa. Ensimmäisen sielun Jim sai pelastettua, saisiko hän tämän toisenkin sielun pelastettua. Vai meneekö tämä erä demonille?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti