lauantai 8. marraskuuta 2014

Simona Ahrnsted : En enda natt

Kun Simona Ahrnstedtilta tuli neljäs kirja markkinoille ja näin kansikuvan, ajattelin heti, että eieiei. Niinpä,,kansikuvakin kertoo aika paljon :D Olisit Simona nyt vain pysynyt historiallisessa romantiikassa (lue myös: erotiikka), koska niihin minä ihastuin.
En siis hirveen paljoa innostunut tästä uudesta tarinasta, joka on aika kliseinen. Kirja jäi nimittäin miltei lukematta. Ihan viime hetkillä, ennen kirjan palauttamista kirjastoon, sain sen luettua. Lukukokemuksena tarina oli aluksi sellainen nojaatällainenkirja. Ahrnstedt ylläpitää kuitenkin kiihkeätä ja kuumaa tarinaa; erotiikasta ei nimittäin ollut pulaa. Se saikin kulmakarvani välillä kohoamaan :P Siinä vaiheessa kun pääsin syventymään tarinan punaisen lankaan, heräsi mielenkiintonikin. Jotain järisyttävää tulee vielä tapahtumaan ja mitä se sitten ikinä onkaan, se tulee selviämään seuraavissa osissa. Ehkä ne sitten koukuttaa minua enemmän, mene ja tiedä. De la Gripin tarina ei nimittäin päädy tähän yhteen tarinaan.

volleyboll


Natalia De la Grip; yläluokan nainen, joka jo varhaisessa vaiheessa halusi näyttää perheelleen, että  hänestä on johonkin muuhunkin kuin vain hienostonaisen kulissien ylläpitoon. Hän päätti, vastoin perheensä tahtoa, hakea omaa uraa rahoitusmaailmasta. Natalian suhde perheeseen on kylmän platooninen. Ainoastaan pikkuveljeensä Alexanderiin hänellä on lämpimät suhteet. Hänen isänsä Gustaf on vanhollinen mies, jonka mielestä nainen kuuluu olla kotona, kilttinä ja odottavaisena. Häneltä Natalia saa myös kuulla, ettei ole tämän biologinen lapsi. Hänen äitinsä on aina tehnyt kaikkensa miellyttääkseen miestänsä. Natalian vanhempi veli on etäinen ja asettuu aina isänsä puolelle.

En enda natt suomeksi: Yksi ainoa yö

David Hammar; duunarinpoika, joka hakee kostoa on menestyvä liikemies pääomasijoittajapuolella.
Hänen uusin valloituksensa on Investum, De la Grip -suvun yhtiö, jonka hän aikoo murskata. Tätä vallankaappausta David on suunnitellut koko elämänsa ajan. Davidin äiti on kuollut ja isään hän ei ole yhteyksissä. Siskonsa hän pitää piilossa, ettei De la Gripin kynnet pääse enää koskettamaankaan hänen siskonsa ihoa. Davidilla on tästä omakohtaiset muistot selässään. David on yhtiökumppaninsa Michelin kanssa päättänyt vallata Investumin, joka tulee kaatumaan polvilleen sen jälkeen, kun kaappaus on tehty. 

Natalia ja David kohtaavat päivällispöydän ääressä. Kohtaaminen on Davidin järjestämä. Mies ei itse kyllä tiedä, mitkä hänen tavoitteensa on naisen suhteen, mutta ensimmäinen kohtaaminen johtaa toiseen ja kolmanteen ja sitten hypätäänkin jo sänkyyn. Salassa pidetty suhde roihuaa punaisen tulen lailla, kunnes suhde päättyy Natalian kohdalla erittäin ilkeällä tavalla. Menneisyyden paljastukset ja vallankaappaus jättävät jäätävän jäljen Nataliaan, joka odottaa Davidin lasta. Hyväksikäytettynä ja nurkkaan ajettuna  Natalia joutuu tekemään päätöksen; hänen on pärjättävä yksin.

Seuraavassa osassa pääsemme lukemaan Alexanderin edesottamuksia. Näin ainkain oletan.
Tiedossa siis lisää juonipaljastuksia De la Grip perheen elämästä.

Tervetuloa uudet lukijat Tatu, Maiju ja Calendula. Kiva kun löysitte tienne blogiini :)


'I do not read for
I have renounced life,
I read because one life is
not enough for me'
-Abbas Al-Akkad


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti